Behangpapier is ideaal om een bepaalde sfeer te creëeren in je slaapkamer. Donker en intiem, romantische bloemen of eerder modern en strak? Funkywalls heeft voor elke slaapkamer het geschikte behang. Combineer met beddengoed of gordijnen in dezelfde kleur als je behang en je hebt een slaapkamer zoals in de chiqueste hotels.

De grootte van je slaapkamer is belangrijk voor de keuze van het behang:

  • Kleine slaapkamer: kies lichte kleuren en een kleiner patroon. Heb je een laag plafond, dan kunnen verticale strepen helpen om de ruimte hoger te laten lijken
  • Middelmatige slaapkamer: hier kan je kiezen voor een drukker, eventueel geometrisch patroon met opvallende kleuren. Een lichte achtergrond laat de ruimte iets groter lijken.
  • Grote slaapkamer: in een grote ruimte mag het behang iets gewaagder zijn. Grote patronen en felle kleuren kunnen zeker. Wil je de ruimte toch wat kleiner en gezelliger maken, kies dan voor donkere kleuren.

Donker en intiem behang

        

Romantisch bloemenbehang

         

Modern en strak behang

      

Deze website gebruikt (technische en analytische - Google Analytics) cookies om correct te functioneren. Door gebruik te maken van onze website aanvaardt u het gebruik van deze cookies!