Lavmi betekent in het Tsjechisch: hou van mij. Het ontwerpbureau LAVMI uit Praag ontwerpt sinds 2009 behangpapier om van te houden. Ontwerpster Babeta Ondrova ontwikkelde een eigen stijl die aan de hoogste esthetische normen voldoet en soms zelfs voor is op de trends.

 

Het merk staat voor originele grafische ontwerpen in felle kleuren, anders dan wat je in de meeste andere behangcollecties vindt. De eerste collectie was meteen een schot in de roos: een leuke kindercollectie met grappige tekeningen van auto’s, vliegtuigen, bootjes, schaapjes, apen en leeuwen. Het kinderbehang is geprint op vlies: sterk en makkelijk aan te brengen, je moet enkel de muur inlijmen.

              

Daarna volgende enkele collecties LAVMI modern behangpapier. Telkens een mooie mix van Scandinavische stijl, retro motieven en geometrische patronen. Kies jouw behang met je hart. Kies een behang waarvan je elke dag vrolijk wordt. Laat het gekozen behang jou helpen om een interieur te creëren waar je tot rust komt.

                

 


 ook per gewone overschrijving!

Deze website gebruikt (technische en analytische - Google Analytics) cookies om correct te functioneren. Door gebruik te maken van onze website aanvaardt u het gebruik van deze cookies!