Funkywalls wordt beheerd door Tina Van Peteghem (met de morele steun van man en kinderen). Dankzij de meer dan 15 jaar ervaring in het drukken van behangpapier kennen we het product zeer goed en weten we wat we verkopen.

Wat ooit begon met enkele rollen vintage behangpapier te verkopen op ebay is nu uitgegroeid tot een ruime collectie van meer dan 1000 prints die we via onze website verkopen. Bij Funkywalls vind je zowel vintage behangpapier, modern behangpapier, behangpapier voor de kinderkamer als luxe behangpapier.

Sinds 2013 verkoopt Funkywalls ook het Tsjechische merk LAVMI. Deze moderne collecties vallen op door de mooie kleuren en speelse stijl. Vooral de kinderbehang collectie is zeer uniek door de leuke tekeningen en levendige kleuren. 

Sinds 2015 verkopen we ook andere collecties zoals MindTheGap of het Trompe l'oeil behang van Koziel. Stuk voor stuk prachtige collecties die volledig aansluiten bij onze stijl en die van onze klanten.

 

 

Tina Van Peteghem

Meilegemstraat 48 (geen bezoekadres)

9630 Meilegem

Tel: 0032 492.932.443

BTW BE0647.501.229


 ook per gewone overschrijving!

Deze website gebruikt (technische en analytische - Google Analytics) cookies om correct te functioneren. Door gebruik te maken van onze website aanvaardt u het gebruik van deze cookies!